תכשיטי שוקולד משובצים

תכשיטי שוקולד משובצים בפירות יבשים צבעוניים ושלל אגוזים. נפלא להגיש על שולחן הקינוחים או כמתנה מושקעת

IMG_1889

כשהכנתי את העוגיה/ממתק/תכשיט הנפלא הזה, הרגשתי כמו תכשיטנית שמשבצת תליון שרשרת ייחודי ומיוחד. כל פלטה של שוקולד מעוצבת ומעוטרת באופן ייחודי לה. חווית ההכנה גרמה לי להבין שזוהי רק ההתחלה לה לה לה… הכיף הגדול הוא להשתמש במוצרים שיש בבית ולהכין באופן ספונטני, כשהאורחים בדרך או כשרוצים לפנק את האהובים עליכם.

למצרכים:

3 חפיסות שוקולד מריר (300 גרם) מומס במיקרוגל – להמיס בזהירות שלא יישרף (לוקח כדקה וחצי)

פירות יבשים במגוון צבעים – משמש מיובש, חמוציות, תאנים, קוקוס יבש, צימוקים

אגוזים טבעיים – מלך, צנוברים, פקאן, קשיו. ניתן להשתמש גם בקלויים כי השילוב עם השוקולד המלח והפירות היבשים – מצויין!

להכנה:

לפרוס את כל הפירות האגוזים (הכי נוח).

IMG_1871

לקחת מגש גדול ולשים עליו נייר אפיה. בעזרת כפית לעשות דיסקיות של שוקולד ברווחים אחד מהשני. לעטר כל דיסקית בפירות יבשים ואגוזים כאוות נפשכם.

לשים במקרר 10 דקות וקיבלתם את התכשיט הכי טעים שיש!

IMG_1887

לשמור בקופסה אטומה במקרר עם הפרדה של נייר אפיה בין שכבה לשכבה.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב