1 מגש של תירס מבושל עד ריכוך
1/2 כוס רוטב צ'ילי
50 גרם חמאה
4 שיני שום כתושות
תבלין צ'ילי יבש
להכנה:
1. לפרוס את התירס לפרוסות בעובי של כ- 5 ס"מ.
2. במחבת גדולה להמיס את החמאה. להוסיף את השום ולטגן דקה (שלא יישרף). להוסיף את הרוטב צ'ילי ולערבב. להוסיף את התירס ולטגן יחד כ- 7 דקות תוך כדי ערבוב. להניח במלחת הגשה ולפזר מעל תבלין של צ'ילי מיובש.
מושלם כתוספת בארוחה או כנשנוש.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













