את התוספת הזו ראיתי בתכנית של מרתה סטיוארט, כל כך קלה שהחלטתי ביום שישי האחרון לנסות ולהגיש בארוחת ערב שישי.
חומרים:
3 תפוחי גרנד (ירוקים) קלופים וחתוכים ל 8 חלקים
2 בצלים חתוכים ל8 חלקים
1 כרוב אדום חצוי ומחולק ל 8 חלקים.
50 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חומץ
2 כוסות מים.
הכנה:
בסיר עם שוליים (בינוני), החמאה + סוכר
להוסיף את התפוחים,להוסיף את הבצל ואחר מעל את הכרוב האדום.
להוסיף מים + חומץ.
להביא לרתיחה,להקטין להבה – שעתיים.
הגשה:
בצלחת מרק גדולה..












