מרכיבים
חצי קילו תאנים
רבע כוס סוכר
2 כוסות מים
מיץ מרבע לימון
1 תמצית וניל
אופן ההכנה
רוחצים את התאנים טוב,חותכים את הגבעולים.
מרתיחים את מיץ הלימון והסוכר ל2 דרות עד שהתערובת מתעבה מעט.
מניחים את התאנים בתערובת למשך לילה.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד להתרככות התאנים,מפרידים אותם מהתערובת עם כף הגשה מחוררת ושמים בצנצנת הרמטית.
כמו כן ניתן לתבל בוניל ולצקת את הסירופ על התאנים.
תאנים בסירופ

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0









