שקשוקה ירוקה

מנה בריאה בטעמים ים תיכוניים, קלת הכנה ,יפיפייה בהגשה וטעימה

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

2 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

4 שיני שום קצוצים

400 גר' תרד טרי

6 ביצים

מלח+ פלפל שחור גס

1 חציל קלוף וחתוך לקוביות

הכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ועלי התרד,

מתבלים במלח ופלפל  שחור. ומערבבים מידי פעם 5 דק'.

במחבת נוספת מטגנים קלות את החצילים.

הרכבה:

משמנים תבניות אישיות ומניחים בכל כלי 3 כפות מהתערובת הירוקה.

מוסיפים כף מהחצילים ,

טיפונת מלח מעל.

מכינים גומה קטנה  ושוברים לתוכה  ביצה.

מעט פלפל שחור ומעט מלח.

אופים 15-20 דק' עד שהביצה מתייצבת.

מגישים חם.שקשוקה ירוקה