חומרים:
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצים
400 גר' תרד טרי
6 ביצים
מלח+ פלפל שחור גס
1 חציל קלוף וחתוך לקוביות
הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ועלי התרד,
מתבלים במלח ופלפל שחור. ומערבבים מידי פעם 5 דק'.
במחבת נוספת מטגנים קלות את החצילים.
הרכבה:
משמנים תבניות אישיות ומניחים בכל כלי 3 כפות מהתערובת הירוקה.
מוסיפים כף מהחצילים ,
טיפונת מלח מעל.
מכינים גומה קטנה ושוברים לתוכה ביצה.
מעט פלפל שחור ומעט מלח.
אופים 15-20 דק' עד שהביצה מתייצבת.












