ידוע כמה אני מכורה לשניצל וצ'יפס
אם ישאלו אותי מה תרצי לפני שתעברי לעולם הבא התשובה תהיה:
שניצל עבה,צ'יפס ולקינוח תותים ומנגו .
אני לא מוותרת לעצמי ואם בא לי גם ב-10 בלילה אכין .
לאתמול תוכנן שניצל אבל דרלינג אכל בחוץ במסיבת יומולדת,והגיע מאוחר ואני מה? עז?
ממש לא…
אני קמה ומכינה לי ובטעות השתמשתי בקמח תופח איייי
יודעים מה? זה אחד הטעימיםםםם.
ובמיוחד ש"תומר" דאגו שיהיה לי על השולחן בקבוק רוטב צ'ילי עם אננס –כן כן אננס
כל האמהות שילדים להם בעייתיים באוכל – יש פתרון של שניצל טבול ברוטב הזה . זה מהמם ואכלתי אותו בכפית
רק לאוהבי מתוק ואני אחת מהם…
הכנתי את ערימת השניצלים ודרלינג בסקרנות הגיע לשולחן ואומר-
היי זה נראה טובבב .רוצה לטעום . אההה
טעם? ישב בתענוג וחטף אחד אחרי השני .הוסיף רוטב למכביר – זה טעים הוא אומר .נו?
לכו להכין תברכו אותי .
צריך-
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים עבים .כן עבים לא ניירות דקיקים ללא טעם.
2 ביצים
כוס קמח תופח
פירורי לחם
תיבול שאוהבים .אצלי רק פלפל שחור בשניצל כזה עם רוטב .
שמן לטיגון .
בקערה גדולה מניחים את השניצלים ,שוברים את הביצים ומפזרים הקמח .
מעסים את השניצלים בתערובת
טובלים כל שניצל בפירורי לחם בקערית נפרדת ולשמן החם.
הם מזהיבים כאשר הציפוי פציח וקרנצ'י ומבפנים רק ומלא טעם.
תכינו לידכם בקבוק רוטב צ'ילי עם אננס חכו איך תשארו עם בקבוק ריק.
לא צריך כלום חוץ משתיה קרה .














