"שמרית" משיקה סדרת בצקים מצוננים מוכנים לאפייה

בחורה עם מחשב נייד

היי חברים!

חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה הוותיקה והמובילה בישראל, מרחיבה את פעילותה לתחום המאפים ומשיקה קטגוריית מוצרים חדשה שטרם נראתה על המדף. החברה משיקה סדרת בצקים מצוננים ומרודדים מוכנים לאפייה. מדובר בקטגוריה חדשה בשוק, שכן הבצקים הקיימים נמכרים קפואים. זוהי הפעם הראשונה שישווקו בצקים מצוננים היכולים להישמר טריים במקרר ומוכנים לשימוש מיידי, שאינם מצריכים תהליך הפשרה של שעות. סדרת המוצרים החדשה כוללת בצק עלים, דפי בצק פילו, בצק פיצה המשמש כבסיס לפיצה ובצק פריך לעוגיות ומאפים מתוקים

סדרת_בצקים_מצוננים_ומרודדים_מוכנים_לאפייה_של_שמרית_צילום_טופטאץ

אני מתנסית ב 3 מהבצקים והיום הכנתי מבצק הפילו בורקס בשרי מדהים!

מצאתי מתכון אך הוא לא היה טוב אז שיפרתי אותו- חובה לטגן את הבשר לפנייייי שאתם מכניסים לתנור! במקור המתכון של רות פוזדיקה מוואללה – רק תטגנו לפני את הבשר- שוב מזכירה!

המצרכים:

  • 1 חבילת בצק פילו מופשרת
  • למילוי הבשר:
  • 400 גרם בשר בקר טחון (או עוף, לבחירתכם)
  • 1 בצל גדול מגורר
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה
  • מלח לפי טעם
  • 1/4כפית פלפל שחור
  • 1/3 כפית כורכום (לא חובה)
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/3 כפית כמון
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • כף שמן
  • ביצה טרופה למריחה
  • שומשום שחור ולבן לקישוט מעל
  • אופן ההכנה
    1. בקערה גדולה מערבבים היטב את מרכיבי המילוי, עד שמתגבשת תערובת אחידה ולחה.
    2. יש להכין מגבת לחה מבעוד מועד, כשעובדים עם בצק פילו, הבצק הנותר חייב להיות לח, מחשש שייקרע ויתייבש ואז לא יהיה נוח לעבודה.
    3. פורסים את בצק הפילו על משטח עבודה, מניחים 2-3 דפים ולשמן קלות עם תרסיס השמן את הדפים, מעל מתחת וביניהם.
    4. לוקחים מתערובת המילוי בעזרת כף, ומניחים לרוחב הדפים בצורה אחידה. מגלגלים צמוד לרולדה עדינה ודקה.
    5. מניחים את הגליל על תבנית האפיה של התנור, מרופדת בנייר אפיה, חורצים חריצים לאורך הרולדה לא עד הסוף, כדי להקל על חיתוך הרולדה בהגשה.
    6. מורחים עם ביצה טרופה בעדינות ומשקטים עם שומשום שחור ולבן מעל.כך יש לעשות עם כל כמות הבצק והמילוי.
    7. מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-30 דקות, עד להזהבה יפה של המאפים
  • 78289371_10158185003122125_7748842766943125504_o

יצא פשוט נהדר! המחיר לכל בצק מהסדרה החדשה נע בין 15 ל 17 שח

מומלץ!