בצק:
400 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה
3 חלמונים
1 גביע שמנת חמוצה
מלית:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה:
לערבב את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה. לקרר את הבצק עד גמר הכנת המילוי.
במיקסר עם וו הקצפה להקציף לקצף קשה את החלבונים, הסוכר והאינסטנט פודינג.
לקמח משטח עבודה, לרדד את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 3 מ"מ, למרוח קרם ולגלגל לצורת רולדה.
להניח בתבנית עם נייר אפיה.
לאפות את העוגיות בחום של 180 מעלות למשך 20 ד' או עד שיזהיבו.











