עוגיות אהובות בכל בית,רק למלא צנצנת,ולהכין כוס קפה/תה
ילדים משתגעים עליהם,הן מתחסלות במהירות הבזק
רצוי להכין כמות כפולה
החומרים
מאה גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר
קורט מלח
ביצה גדולה
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפייה
=
תבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה
אופן ההכנה
להכין את הבצק שעתיים לפני האפייה
בעזרת סכין חדה לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות
.בקערת מיקסר לטרוף: חמאה, סוכר, מלח,ביצה .לערבב לקבלת תערובת קרמית
לנפות פנימה את הקמח ואבקת האפיה
להוסיף את השוקולד הקצוץ
לערבב את כל המרכיבים
לאחד לכדור בצק ולהעביר לשקית ניילון
לצנן את הבצק למשך שעתיים לפחות
לחמם תנור לחום גבוה 200 מעלות
על משטח מקומח קלות לשטח את כדור הבצק עם היד ולרדד (את כל כמות הבצק בבת אחת) לעובי חצי ס"מ
לקרוץ עוגיות עגולות בקוטר של כ 5 ס"מ.
להניח על תבנית האפייה (לרווח מעט) לאפות משך 9-10 דקות
לצנן את העוגיות על רשת ולאחסן בכלי אטום














