בחופש הגדול הילדים רעבים תמיד, לפעמים אנחנו מחפשים להכין גם בבית משהו מהיר ומשביע.
"נפטון" מציעה מתכון לשבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה
צילום מנה: PIXABAY
חומרים:
1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)
1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"
2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת
ביצה טרופה
שומשום
שמן זית כתית
אופן הכנה
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
- להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
- לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
- להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ
- להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום. לגיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה.
- לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה
"נפטון" מציגה "רוטב לפיצה", להכנת מגוון מנות טעימות
חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" – להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.
הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.












