שבלולי פיצה מהירים מבצק מלאווח ורוטב לפיצה

בחופש הגדול הילדים רעבים תמיד, לפעמים אנחנו מחפשים להכין גם בבית משהו מהיר ומשביע. 

"נפטון" מציעה מתכון לשבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה

שבלולי פיצה

צילום מנה: PIXABAY

 

חומרים:

1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)

1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"

2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת

ביצה טרופה

שומשום

שמן זית כתית

אופן הכנה

  • לחמם תנור ל-180 מעלות
  • על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
  • להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
  • לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
  • להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ
  • להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום. לגיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה.
  • לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה

unnamed (2)

"נפטון" מציגה "רוטב לפיצה", להכנת מגוון מנות טעימות 

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" – להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.

הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.