סבתי ז"ל נולדה בט"ו בשבט.
אשה ציונית שעלתה לבדה לארץ בשנת 1932, מושבניקית, עובדת אדמה ומלח הארץ.
בכל יום הולדתה נהגה לאסוף אותנו הנכדים ולחלק לכל אחד שקית עם פירות יבשים. (פרוטאס)
ממנה קיבלתי את אהבת הארץ ועד היום אני מתה על פירות יבשים.
לאחר ט"ו בשבט כשצריך לסיים מהר את שאריות הפירות המתוקים האלה אני מכינה מאפה.
השנה הכנתי מאפינס.
קבלו מתכון באהבה
2 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
3/4 כוס חלב (אם רוצים פרווה שימו מיץ)
פירות יבשים חתוכים.
160 מעלות כ-20 דקות בערך
בתיאבון!
שאריות של החיים

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0












