כ
כשדרלינג הגיע עם הקניות עם השקיות בידיו התלהבתי
כי אני מתה על מלון . הריח הסקסי שלו מטריף
אבל…לא תמיד הטעם …
אז המלון הכתום והיפה הזה היה כמו תהיי יפה ותשתקי – ריח עילאי וטעם…פפינו היתה סבתא שלי אומרת
פפינו – מלפפון …
אמה מה לא זורקים כלום בבית ספרנו אז הוא נחתך לקוביות וישן לילה שלם עם סוכר
למחרת הפך לריבה מעלפת שמזכירה אננס מתובל…
אז צריך עבורה
מלון חתוך לקוביות ביס
על כל קילוגרם 700 גרם סוכר (זה בתנאי שהוא אינו מתוק)
3 כוכבי סטאר אניס על 2 קילו פרי
מיץ מחצי לימון
משרים מהלילה עם הסוכר
למחרת מביאים לרתיחה מנמיכים אש ומבשלים עד שרוב הנוזלים נעלמים
כשעתיים …
מוזגים רותחת לכלים מעוקרים – היינו צנצנות עם מכסה טוב
הופכים על ראש הצנצנת כך נוצר ואקום והריבה נשמרת …טעם טוב לחורף עם לחמניה בחמאה ותה…
איזה תענוג .












