מזכרת מאבא שלי – כוס קמח ביצה אחת שלמה רבע כפית מלח ומים כמה שנכנס , לשים לבצק נעים מניחים מכוסה במפית לחה לרבע שעה – לא במקרר – מרדדים עלה דקיק ובעזרת חותכן עגול קורצים עיגולים , את הגודל אתם קובעים , ממלאית במלית תפוחי אדמה או בשר , למלית תפוחי אדמה : תפוחי אדמה מבושלים במי מלח , בצל מטוגן , פלפל שחור וחלבון ביצה , למלא את העיגולים ולסגור , להרתיח מי מלח ולבשל (הכיסונים צפים ברגע שהם מוכנים ) מסננים מהמים , במחבת מתיכים שומן עוף (אני ויתרתי ושמתי שמן ) ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה , את הקרפלך המוכנים מערבבים עם הבצל המטוגן , מפזרים מעל מלח ופלפל שחור "ומתים מתענוג" להגיש עם שמנת חמוצה ליד.
קרפלך

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0











