ידוע לכשקפה אני מאוד אוהבת בטעמים שלי .
יום חמישי בערב -טלפון.
אמא אנחנו באות לשבת כך נני מודיעה לי .
חום אימים בחות וקינוח חם לא בא בחשבון ו…הופ טלפון – לאה ? כן.
את בבית?יש משלוח עבורך.
הגיעה שקית עם קפסולות הקפה של חברת AVEL
בדקתי שהן מתאימות למכונת הנספרסו שלי ואז עלה בי הרעיון הזה לקינוח והפעם הוא גם טבעוני …קליל וטעים .
בואו נכין יחד
לקרמל – כוס כוכר -200 גרם וכוס חלב שקדים (יש בכל סופר)
ממיסים על אש קטנה עד שנוצר קרמל חום בהיר לא לשרוף .
כשהקרמל מוכן להוסיף לו את שארית חלב השקדים-הס"כ ליטר .
מוסיפים כוסית קפה שהוכן מראש
בוחשים יחד
בקערה קטנה ממיסים 8 כפות קורנפלור ב100 מיל מים קרים
בוחשים לתוך תערובת הקרמל ומביאים לרתיחה תוך בחישה .
יווצר לנו פודינג משגע
מצננים לטמפרטורת חדר
לקצפת-פחית קרם קוקוס קרה מאוד +3 כפות סוכר -מקציפים בדיוק כמו שמנת מתוקה (לשים לב שכתוב קרם קוקוס ולא מי קוקוס)
בוחשים לתוך הפודינג 3/4 מכמות הקצפת ומקפלים בעדינות
מוזגים לכוסות יפות ומזלפים מעל משארית הקצפת.
מקשטים בעוגיות פריכות .לי היו עוגיות שקדים פריכות שפוררתי
קצת שוקולד מריר מגורר .
לקרר היטב .
טעם חדש ומופלא מובטח לכם .
נני אמרה שמעתה לא אשכח להכניס לתפריט הקבוע .דיינו!!!
ראוי לציין שהשתמשתי בקפסולות הקפה מסוג FORTISIMO המותאמות למכונות נספרסו ב-4 דרגות חוזק וטעמים שונים. כל מארז מכיל 10 קפסולות במשקל 5 גרם ליחידה. עלותו של מארז נמכרת ב 11.90 לצרכן
הן כשרות ונוחות לשימוש .













