חומרים:
6-7 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
1-2 אגסים קלופים וחתוכים
1 כף קינמון
1/4 כוס סוכר חום
חופן צימוקים כהים למי שאוהב
1 כף חמאה
לפירורי הבצק:
100 גר' חמאה רכה
כוס וחצי קמח ללא גלוטן
1/2 כוס סוכר חום
הכנה:
להמיס את החמאה
להוסיף את התפוחים והאגסים ולערבב
להוסיף את הקינמון והסוכר ולערבב
לבשל 15-20 דק עד שהתערובת רכה.
לקרר.
להעביר לתבנית חסית אש.
ציפוי:
חמאה ,קמח וסוכר לערבב בעדינות עם שת הידיים וליצור פירורים, אם דביק מידי להוסיף קמח.
לפזר מעל הפירות .
ולתנור 170 מעלות עד שמשחים יפה מעלה.
תיהנו.












