למצרכים:
10 נקטרינות חתוכות לקוביות
3 כפות סוכר חום
25 גרם חמאה
2 כפות אוכמניות קפואות (יפה לצבע – לא חובה!)
1/2 שרוול ביסקוויט פתי בר גרוס דר במעבד מזון
1 כוס גרנולה טובה
להכנה:
1. לשים את הנקטרינות, הסוכר והחמאה במחבת על אש גבוהה ולבשל תוך כדי ערבוב כד שהכל נמס ומגיע לדרגת אל דנטה (לא רך לגמרי).
להוסיף את האוכמניות, לערבב בעדינות לבשל עוד 2 דקות ולכבות את הגז.
לחלק לכוסות הגשה.
לערבב את פירורי הביסקוויט עם הגרנולה ולפזר מעל.
טעים כשזה חם במיוחד עם גלידה ליד, או סתם כך. מנה טעימה במיוחד בכלום עבודה!
הוא יבלבל כל טועם – תסמכו עליי
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













