מצרכים:
300 גרם חזה עוף טחון
4 תפוחי אדמה גדולים
2 ביצים קשות
2 חלמונים
1 בצל גדול
1/2 חבילה פטרוזיליה
1/2 חבילה כוסברה
1/2 כפית שטוחה כורכום
כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
1/2 כפית כמון
2 קוביות שום קפוא דורות
1 קוביה פטרוזיליה קפואה דורות
שמן לטיגון
לציפוי-2 חלבונים מעורבבים היטב
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מסננים ומניחים להצטנן.
מרתיחים בסיר גדול את תפוחי האדמה עד להתרככות מלאה. מסננים את המים, מקלפים ומניחים להצטנן. מועכים את תפוחי האדמה לפירה ללא נוזלים על מנת למנוע התפרקות של הקציצות.
מרתיחים את הביצים, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
קוצצים דק פטרוזיליה וכוסברה.
מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה.
מגלגלים קציצות מוארכות, טובלים בחלבון המוקצף ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
















