
מצרכים:
1 חבילה קנלוני ברילה
2 גבינת כנען תנובה – השתמשת בגבינת אורדה – 200 גר' אין צורך ביותר
2 ביצים
1 שקית תרד סנפרוסט מופשר
1/4 חבילה גבינת גליל תנובה
1 חבילה פתיתי עמק לאפייה – השתמשת בגבינת פרמז'ן מגוררת- לטעמי יותר טעים
מעט ציר ירקות לבישול
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את גבינת אורדה, ביצים, תרד, גבינת הגליל ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן. ממלאים את הקלנולי בתערובת ומניחים בתבנית אפייה. יוצקים את ציר הירקות כך שיחסה 1/4 מגובה הקנלוני. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים כ – 40 דקות בתנור בחום בנוני. מורידים את נייר הכסף שופכים אתת הנוזלים החוצה מפזרים מלמעלה את פתיתי פרמז'נו מקרימים בתנור עד לקבלת צבע שחום יפה ומגישים.











