מתכון יחסית פשוט של קנלוני במילוי פטריות וגבינת מוצרלה החדשה של משק צוריאל
מצרכים:
250 גר (קופסת) קנלוני (השתמשתי בקנלוני של שופרסל)
חובה: לבשל קנלוני כ-5 דקות עד לריכוך.
200 גר' גבינת מוצרלה של משק צוריאל

2 קופ' פטריות שמפיניון קצוצות
בצל קצוץ
1 יוגורט עזים בגביע של משק צוריאל 150 גר'

6 שיני שום קצוצים
3 עגבניות מרוסקות
רוטב עגבניות לפסטה (דומה לרסק עגבניות)
6 כפות שמן זית
אופן הכנה:
מטגנים בצל קצוץ עם 3 כפות שמן זית ואח"כ מוסיפים שום 2 שיניים ופטריות קצוצות, מתבלים בפלפל ומלח

מטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים, אפשר להוסיף אבקת מרק פטריות כדי ליבש
מעבירים לקערה. מוסיפים גבינת מוצרלה של משק צוריאל מגוררת וגביע יוגורט עזים של משק צוריאל ,מוסיפים 2 ביצים.

מערבבים טוב

ממלאים את הקנלוני בתערובת מילוי


מכינים רוטב עגבניות :טוחנים 3 עגבניות במעבד מזון עד לקבלת רסק. מחממים את שמן הזית מוסיפים עגבניות מרוסקות, שום ו3 כפות רוטב לפסטה או רסק עגבניות.


יוצקים את הרוטב מעל קנלוני ואופים כ-20 דקות (תלוי בתנור)













