קניידלך
אוקי,
אז לכבוד פסח, לבקשת הקהל, ואחרי מחשבות רבות,
החלטתי שאני מוכנה לשחרר את המתכון הסודי של המשפחה שלי לקניידלך 
אז קבלו אותו
המתכון הסודי של משפחת אלברט.
חומרים:
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
כפית אבקת מרק עוף
כפית מלח
פלפל לבן
3 ביצים
4 כפות שמן
אופן ההכנה :
1. מערבבים את הקמח מצה עם מלח ופלפל לבן.
2. ממיסים את אבקת המרק באחת מכוסות המים הרותחים.
3. שופכים את 2 הכוסות של המים הרותחים על קמח המצה.
![]()
4. מערבבים עד לספיגה מוחלטת של המים בקמח מצה.
5. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
![]()
6. לאחר ערבוב כל הביצים, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
![]()
7. נותנים לתערובת לנוח כ – 20 דקות.
8. יוצרים כדורים בגודל שרוצים (אני אוהבת קטנים).
![]()
9. מרתיחים סיר עם מים רותחים עם מלח.
10.לאחר רתיחת המים, מכניסים את הקניידלך.
11.נותנים למים לרתוח שוב.
![]()
12.לאחר הרתיחה ממשיכים לבשל עוד כרבע שעה.
13.מוציאים אחד חותכים, אם האמצע מבושל, אזי הם מוכנים.
14.מסננים.
![]()
15. ואוכלים 
![]()
בתיאבון
שלכם
איבי
www.evy.co.il
קניידלך

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0










