קלנועית מתקפלת

היא קלה, חמודה וניכנסת לאוטו מקופלת.
תכירו את ה- קלנועית המתקפלת.

בחורה עם מחשב נייד

הקלנועיות הגדולות והמרווחות – אני מאמינה שנתקלתן בהן, הן מגיעות  בכל מיני סוגים וגדלים. אני רוצה להכיר לכם  קלנועית קטנה שמתאימה לאדם בודד שיכולה להתקפל(ישנן כאלו שגם יכולות להתפרק).

את סוג הקלנועית הזו הכרתי לראשונה בחנות שאני מגדירה אותה כמספר אחת בנגישות בארץ איקאה ולא ידעתי בכלל שהיא מתקפלת -אלא שאני רוצה כזו(ולא זו ממש לא פרסומת לחנות אלא פרסומת לנגישות, לאנושיות, למחשבה שמעבר למוצר שהם מרווחים עליו כסף). הלוואי שעוד מקומות יפנימו את נושא הנגישות כמו קניונים.
הקלנועית  המתקפלת  נכנסת לאוטו, אפשר רצוי ואף חובה לטוס איתה לחו"ל. ניתן לרכוש אותה או להשכיר ( תעריף יומי). ישנן לא מעט חברות של קלנועיות מתקפלות. הקלנועיות מגיעות במשקלים שונים ובצורות שונות אך עובדות ע" פ  עיקרון זהה.

קלנועית מתקפלת עזרים

כאשר טסים איתן לחו"ל יש לידע את חברת הטיסה מראש לגבי הקלנועית( כל חברת קלנועיות תיתן את מפרט הקלנועית שלה-זה תהליך ידוע מוכר הן לחברה המשכירה והן לחברת התעופה). הקלנועית זוכה  לסרט הדבקה ( כמו המזוודה) ותו נכה.

tav necha matosh2

עם הקלנועית נכנסים עד לשלב העברת כרטיס הטיסה. משם, תלוי איך מתבצע המעבר לטיסה עצמה(האם שרוול או הסעה למטוס/ האם ישנם מדרגות או לא)… בכל מיקרה האדם ומשפחתו מועברים בתהליך שהוא נגיש וללא המתנה  ומלווה ע"י אחד מהאנשים בשדה התעופה הנוכחי  וגם בשדה היעד ואם צריך גם במעבר בין הטיסות.

מתקשיי הניידות עולים בד"כ ראשונים ויורדים אחרונים מהמטוס. בטורקיה, לדוגמא, יורדים ישירות לכיסאות ממונעים שמונהגים ע"י איש שירות לנושא זה
איש הצוות מוודא מהי טיסת ההמשך שלך ומסיע אותך עד לטרמינל הנכון/ עד להוצאת המזוודות והחוצה מהטרמינל. הקלנועית תחכה לך יחד עם המזוודות.

[youtube iKsSKvHRjKA nolink]

 

 

 

התמונות מתוך: אתר מילב"ת/ עזרים. תו נכה- שדה התעופה  ישראל/ בן גוריון. https://www.youtube.com/watch?v=iKsSKvHRjKA

שוש גולן
בשנת 2005 עם שני זעטוטים, מישרה כמטפלת ברפואה משלימה, ובעל שראה את שדה התעופה יותר מאשר את הבית... פתאום באמצע שום מקום הוגדרתי כחולה בטרשת נפוצה. אני ?! חולה?! ומה זו המחלה הזו.