למצרכים: (לשתי תבניות קיש אישיות)
1/2 חבילת בצק עלים
לאנטיפסטי
1 בצל גדול פרוס לארבע
ראש שום
שמן זית
מלח גס
למלית גבינה:
1 גבינת סימפוניה בטעם "ערב בפריז"
2 ביצים
4 כפות קמח תופח
1/2 כוס מוצרלה מגורדת
מלח – לפי הטעם
2 כפות שבבי בצל מיובשים
מעל:
ביצה טרופה
להכנה:
1. לשים את הבצל והשום בתבנית ולבזוק מעליהם שמן זית ומלח גס. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, או עד שהם מתרככים. לקרר היטב.
2. לשמן תבנית קיש אישית ולשים בתוכה ריבוע בצק עלים, שהשוליים יישארו מחוץ לתבנית.
3. לשים שום ובצל באופן חופשי על גבי הבצק.
4. לערבב בקערה את כל חומרי המלית פרט לשבבי הבצל היבש. לשפוך על גבי הבצל והשום. לקפל את השוליים כלפי פנים ולפזר על מלית הגבינה שבבי בצל.
5. למרוח על השוליים ביצה טרופה.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהמאפה מזהיב.
7. להניח על צלחת הגשה ולעטר עם טימין טרי.
ועכשיו לסיפור ההשקה המקסים של שטראוס:
זה היה יום שישי בבוקר, הוזמנו לדירת סטודיו בפלורנטין. המקום שייך לאופיר ורועיקי. הם משתתפים בפרוייקט גלובלי שנקרא "EatWith". הרעיון המקסים הוא להגיע לבתים של שפים וליהנות מחוויה ייחודית בה השפים מבשלים עבורכם ארוחה בביתם, לנגד עינכם. זה היה בראנץ' מיוחד מאוד על טהרת הגבינות, טעימות עיוורות של הגבינות החדשות וחשיפה ראשונה של מאפים שהוכנו מבעוד מועד עם הגבינות המדוברות.
שטראוס השיקו שלושה טעמים חדשים של גבינות שיכולים להביא כל מאפה למקום אחר בעולם.
















