והפעם הקינוח יוצא הדופן שהרכבתי בערב רומנטי לדרלינג ולי
קל להכינו והוא משלם מוצרים שיש בכל בית – טוב כמעט נו.
תוך 10 דקות ושעת קירור יש קינוח למשפחה שלמה
נו לכו להכין לכם.
שבועות מתקרב ומוצרי חלב הם השוס של החג
צריך-
שוקו מו של טרה – ליטר אחד (אין בו סוכר אז פחות קלוריות)מי שלא מתוק לו שיוסיף סוכר לפי טעמו.
אצלי אוהבים מתוק והוספתי עוד 5 כפות סוכר.
1 מיכל שמנת מתוקה אפשר שמנת לבישול למי שמקפיד על קלוריות כזו של 10%
10 כפות קורנפלור מומסות בכוס חלב 200 מיל.
מעדני יולו משוקולד לבן לציפוי לפי כמות המנות שאתם רוצים להכין
שוקולד חלב או מריר לבחירתכם לציפוי דפנות הכלים שלנו -100 גרם יספיקו + 2 כפות חלב או שמנת מתוקה להמסה
קונפיטורת תותים או פטל שלמים ויפים לקישוט
כוסות גבוהות ושקופות ..
בסיר גדול מביאים לרתיחה את השוקו ,השמנת המתוקה והסוכר
בוחשים בנתיים קורנפלור בחלב היטב
מאחדים תערובות ובוחשים כל הזמן למניעת גושים.
מסירים מהאש.
ממיסים שוקולד ו2 כפות החלב במיקרוגל
לוקחים את הכוסות ומנטפים לדפנות מהשוקולד
בנתיים הפודינג מתקרר לו מעט ומוזגים ממנו לכל כוס.
משאירים מקום לציפוי היולו .
מקררים היטב במקרר מכוסה בניילון נצמד .כל כוס לעטוף היטב למניעת ריחות.
לפני ההגשה מנטפים יולו לבן לכל כוס ועם מזלג יוצרים צורה כמו מערבולת קטנה שבמרכזה יהיה תות מהקונפיטורה שלנו עם מעט מסירופ הקונפיטורה.
מקררים היטב ושוב-לכסות בניילון נצמד היטב כל כוס.
מגישים קר ומתענגים .














