יש לנו בבית תנור וכיריים של חברת סימנס בני יותר מעשרים שנה. האמת שאנחנו כבר רוצים להתחדש, אך מה לעשות שהם פשוט לא רוצים להתקלקל ולתת לנו סיבה להחליפם.
בינתיים, הטכנולוגיה מתקדמת ואם בעבר המדד לאיכות המוצר היה הזמן בו הוא מחזיק מעמד, התנורים היום מבשלים ואופים במקומך..
באירוע של בוש וסימנס בו הציגו דור חדש של תנורים במטבח, פגשתי את הקונדיטור הידוע מיקי שמו ושאלתי אותו בצחוק כיצד הוא נערך ליום בו התנורים יאפו לבד באופן מקצועי?



נושא האירוע היה "קדמה טכנולוגית ישר מהתנור".

אז מה גיליתי באירוע?
באולם התצוגה הסתובבו דיילות יפייפיות (שרק בשבילן היה שווה להגיע…) שהסבירו על התנורים ומכונות הקפה מבית בוש וסימנס.
במתחם של סימנס הסבירה הדיילת על מכונת הקפה המתקדמת של סימנס, שמעבר להכנת קפה מכל הסוגים לפי תכנית, מכילה גם מגירת חימום (לחימום המשקאות לפני ההגשה) ועוד מגוון תכונות.






המשכתי לאזור התנורים של בוש וסימנס..

הכרתי תנורים המשלבים מיקרוגל עם 13 תכניות בישול, גם הם עם מגירת חימום להתפחת בצק, הפשרה עדינה של מזון קפוא, אפשרות לאפות בארבעה תבניות במקביל ועוד. ניתן להגדיר את תכנית הבישול הנדרשת מראש – והתנור עושה עבורכם את העבודה!


מסתבר שתנורים בנויים פירוליטיים (עם ניקוי עצמי) משמשים כשפים פרטיים במטבח שלנו!
החידושים הם חיישני אפיה, מד נעיצה לתוצאות צליה מדויקת, תכנית ייחודית לשבת על מנת שהאוכל לא יישרף (ניתן להגדיר הפעלה של התנור ל25-73 שעות).







תוספת פעילות של מיקרוגל המאפשרת להכניס, בשונה ממיקרו, כלי מתכת (החוסכת לכם מקום במטבח) ואפילו תכנית לאפיית פיצה!


לאחר שנהנינו מארוחת ערב מגוונת ובר משקאות עשיר, מנחה האירוע, אומן החושים ליאור סושרד, שילב בהפעתו את הטכנולוגיה החדשה והפתיע את האורחים ביכולתיו לגלות המון דברים.



המשתתפים הפעילים בהופעתו היו אוליביה רוטמן, מנכ"ל BSH ישראל (יבואנית בוש וסימנס) ויגאל כהנא, סמנכ"ל BSH ישראל.




רובוטי לדים הדהימו בריקודים מלווים באורות

קינחנו בהופעה של שלומי שבת אשר הקפיץ את הקהל בשירים וריקודים..













