מי לא אוהב קאפקייקס ומי לא אוהב קאפקייקס בטעם שוקולד!
כן, הקאפקייקס הקלאסי שכולם אוהבים הינו קאפקייקס בטעם שוקולד, למרות שקאפקייקס וניל נותן פייט בהחלט הוגן, אך קאפקייקס שוקולדי הוא בהחלט המנצח בין השניים.
אז בטח בא לכם לדעת איך מכינים קאפקייק בטעם שוקולד, ובכן אופן ההכנה הינו קליל למדי, הזילוף והקישוטים , הם המורכבים וגם אותם נצלח.
נתחיל מזמן ההכנה, אם אתם רוצים להכין את הקאפקייקס המושלם, תפנו לכם לפחות שעתיים – שלוש שעות, זה לא רומר שאתם הולכים לעבוד עכשיו בין שעתיים לשלוש שעות, אבל אכן תצטרכו לעמוד על המשמר.
רמת הקושי להכנת קאפקייקס היא ברמת קושי בינונית, מה שמונע מאילנו להגי לכם שזה קל , זה רק עניין הזילוף, עליו נסביר בהמשך.
הכמות אותה אנחנו רוצים להכין, הינה כמות של 12 קאפקייקס.
מצרכים:
מאה מיליליטר כוס שמן, ביצה אחת,חלמון, מאה שמונים מיליליטר כוס חלב, מאה חמישים גרם סוגר, מעט מלח, חצי כפית וניל, חמישים גרם אבקת קקאו, מאה גרם קמח, כפית אבקת אפייה ושבעים וחמישה גרם שוקולד מריר קצוץ.
על מנת להכין קצפת נצטרך שלוש מאות שבעים חמישה מיליליטר שמנת מתוקה, שתי כפות אבקת סוכר, כף אחת אינטנט פודינג וניל, וכפית תמצית וניל.
על מנת לקשט את הקאפקייקס נצטרך צבעי מאכל , סוכריות צבעוניות או ששבי שוקולד לקישוט.
ומכאן, שיהיה בתיאבון!!












