צלי קורקבני הודו נימוח-
מתקתק וגם חריף חמוץ .
2קילוגרם קורקבני הודו מנוקים וחתוכים כל קורקבן ל3 אונות .
קילו בצל חצוי ופרוס ,
רבע כוס שמן לטיגון שאחר כך ינוקז ,
כפית פלפל שחור גרוס טרי , כף גדושה סוכר חום כהה,כף אבקת מרק של ויטה הוא הטעים ביותר אחרי נסיונות של כל החברות,רבע כוס טריאקי של אוסם או סויה,1/2 כפית גבישי שום ,3 כפות ירק או שמיר או כוסברה ,פפריקה מתוקה כפית וכף גדושה רסק עגבניות.
לסיום 2 כפות חומץ הדרים פשוט ו 2 כפות מיץ לימון ,מים כמובן 2 כוסות .
מי שרוצה מוזמן לא לתת טעם חמוץ בכלל או להוסיף כראות עניו. מכינים יום קודם וביום ההגשה מסירים שומן מיותר מעל התבשיל. מטגנים בצל בשמן שיזהיב .מוסיפים את הקורקבנים ושאר הרכיבים חוץ מהירק והחומץ / לימון שאותם מוסיפים בסוף הבישול.מבשלים את הקורקבנים עד שיתרככו היטב .מתבלים בירק וחומץ/לימון ומבשלים עוד 5 דקות.מגישים עם אורז לבן













