פשטידת קישואים-בצלירוק בניחוח פסטו

פשטידת קישואים עם בצלירוק בניחוח של פסטו ופרמזן

DSC_0556

למצרכים:

6 קישואים מגורדים על פומפייה גסה

1 חבילת בצל ירוק (חבילה של סופר)

3 ביצים

1 כוס פירורי לחם

1 כוס גבינת פרמזן/פיקורינו מגורדת

1.5 כפות רוטב פסטו

1 כף שטוחה מלח

להכנה:

1. לערבב את כל הרכיבים היטב.

2. לשמן תבנית (אני מרססת עם תרסיס שמן) ולפזר פירורי לחם בתחתית התבנית.

3. להעביר את בלילת הקישואים לתבנית. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב