פשטידת גבינות עם פסטה פנה בצל ופיטריות
חומרים:
400 גרם פסטה פנה מחיטה 100% דורם LA PASTA
4 ביצים
1 גביע גבינה נפוליאון 16% שומן עם פלפלים ופפריקה
1 גביע גבינת קוטג' 5% שומן תנובה
1 גביע גבינה לבנה למריחה 5% שומן תנובה
1/4 כוס שמן זית (שמנא)
1 קופסה פיטריות פרוסות
2 בצלים קצוצים דק (1 בצל לחצי טבעות עגולים)
1 פלפל אדום (1/2 קצוץ לריבועים קטנים ו-1/2 לרצועות דקות)
1 פלפל צהוב (1/2 קצוץ לריבועים קטנים ו-1/2 לרצועות דקות)
תבלינים : לפי הטעם .
2 כפות אבקת מרק בצל או פטריות, פלפל שחור גרוס, קורט אגוז מוסקט, אורגנו, ופלפל חריף אדום .
אופן הכנה :
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מבשלים את הפסטה חצי בישול עם מעט מלח.
3. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה.
4. מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים ו- מערבבים.
5. משמנים תבנית מלבנית, ומעבירים אליה את התערובת.
6. מכניסים לתנור ל-50 דקות, או עד להשחמה (לבדוק עם קיסם).
7. מטגנים קל בצל עם הרצועות פלפלים אדום ו-צהוב, ומפזרים מעל מגישים …
בתאבון !
נכתב וצולם על ידי LEVANA REISER













