1 חב' איטריות דקות מבושלות לפי הוראות היצרן ומסוננות
1 קופסת שימורים של זיתים שחורים פרוסים
2 ביצים
1 רסק עגבניות קטן (100 גרם)
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 כף אורגנו
להכנה:
לערבב את כל המצרכים היטב, עד שהעיסה תהיה אחידה. להעביר לתבנית משומנת היטב ולאפות 40 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
לא זריז? עכשיו תנסו ותגידו….לא טעים?

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













