למצרכים:
1 חב' פרחי כרובית קטנים (סנפרוסט)
1 כוס פירורי לחם מסוג פנקו (יפניים)
2 ביצים
1 כפית חרדל
לאליו אוליו:
2 חלמונים
1 כפית שום כתוש
1 כפית חרדל חלק
1 כף מיץ לימון
3/4 כוס שמן קנולה
מלח
להכנת פרחי הכרובית:
1. בקערה גדולה לערבב את הביצים עם החרדל. להוסיף פנימה את הכרובית ולערבב בעדינות.
2. להעביר את הכרובית לתבנית אפיה ולזרות מעל פירורי פנקו. לערבב הכל יחד כך שהפירורים יעטפו את פרחי הכרובית.
3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30 דקות או עד שהכרוביות זהובות וקריספיות.
4. להכנה האוליו אוליו:
לטרוף חלמונים בעזרת מטרפה, עד שהם תופחים וצבעם בהיר. להוסיף תוך כדי טריפה את השום, החרדל, הלימון והמלח עד קבלת מרקם אחיד.
להוסיף את השמן בקילוח דק ואיטי תוך כדי טריפה עד קבלת מסה אחידה והומוגנית. ניתן לעשות אותו תהליך גם בעזרת מיקסר עם וו הקצפה.
להעביר לצלחות הגשה ו……בתאבון 🙂














