פסטת חמשת הצבעים

כשקיבלנו את מהדורת הרטרו בקופסאות הפח מלאות הגבינה הבולגרית של גד התיתי התלהבה, יאאאאאאא אמא מה זה?  זו גבינה בולגרית לבלוגרית תיתי, עניתי לה. את יודעת אמא??? אני אוהבת גבינה מונגרית,  אני רוצה חתיך ממנה (לכי תסבירי לה שגם את רוצה חתיך…)  ועד שפתחתי את הקופסא היא איבדה את הסבלנות והשתטחה בתנוחת אללה הוא אכבר מעצבים, נו אמאאאאאאאאאאאאאאא, נתתי לך חתיך והיא נרגעה – אוהבת גבינות כמו אמא שלה הקטנה ואני כמובן נכנסתי למטבח ורקחתי לי פסטה צבעונית וקלילה.

12004079_10153537961636280_1798033768868552713_n

פסטת חמשת הצבעים:

החומרים:

חצי חבילת פסטה פוזילי מבושלת ע"פ הוראות יצרן

10 עגבניות שרי תמר שטופות

סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים

1 חבילת תרד טרי חתוך גס

חופן זיתי קלמטה מגולענים

רבע קוביית גבינה בולגרית מפוררת

רבע כוס שמן זית

3 עלי בזיליקום קרועים

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

במחבת יוצקים את שמן זית ומקפיצים את עגבניות השרי עד לצריבה קלה, מעבירים לקערה ומקפיצים את הפטריות והשום כדקה ומעבירים  לקערה עם עגבניות השרי, מאדים קלות את התרד ומוסיפים את עגבניות השרי, הפטריות וזיתי הקלמטה מתבלים בפלפל ומלח ומקפיצים עוד כדקה מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מעבירים לצלחת ומפזרים למעלה את הבולגרית והבזיליקום.

11990671_10153537964376280_4242227167700183207_n

 

בתאבון 🙂

 

**המוצרים התקבלו להתנסות **