בואו נדבר על בזיליקום!
אני מאוד אוהבת אוכל, ותמיד מתנסה בטעמים חדשים ומעניינים.
אבל לא משנה כמה החך שלי אוהב גיוון, אין צמח תבלין אחד שאני אוהבת יותר מבזיליקום.
הוא מעורר לי כל פעם מחדש את חושי הטעם, מגביר לי את התיאבון ופשוט מקסים את כל שאר המאכלים במטבח בחיוך וניחוחות כובשים!
לפני כמה ימים, שמתי לב לצמיחה מטורפת במתחם הבזיליקום שבגינתי העירונית (עדן החלון של ביתי).
ועלתה במוחי המחשבה לעשות פסטו.
היום קמתי בבוקר עם המוזה הדרושה – והתחלתי בהכנות.
אז תנו לי לספר לכם כיצד מכינים פסטו טבעוני, כל כך טעים ועשיר, שכל מי שיטעם ממנו יתאהב בו וידרוש מכם את המתכון שלו!
מצרכים:
בזיליקום – שתי כוסות עלים דחוסים
שמן זית – חצי כוס
מלח הימלאיה – רבע-חצי כפית – תלוי בטעמכם
שום – שן אחת
צנוברים – כוס
אגוז ברזיל – שליש כוס
קבוקים – שליש כוס
אופן ההכנה:
הכל לתוך המיקסר ולטחון עד לקבלת מרקם אחיד.
כן, זה עד כדי כך פשוט.
בתיאבון!

















