1 חב פסטה מבושלת ומסוננת לפי הוראות יצרן
1 סלסלה של פטריות שמפניון – לפרוס
1 סלסלה של עגבניות שרי חתוכות לארבע
1 כף שום כתוש
3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמן זית
מלח
להכנה:
1. לחמם מחבת ולהוסיף שמן זית בנדיבות.
3. להוסיף את העגבניות שרי ולערבב יחד. לטגן יחד כ- 5 דק. להוסיף מלח ואת השום הכתוש ולטגן יחד עוד מס' דקות עד שהעגבניות יגירו נוזלים אך ישמרו על צורתן.
לא תוכלו להפסיק לנשנש
איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0















