פסטה צדפים עם עגבניות שרי ופטריות

פסטה במינימום עבודה אבל ללא פשרות. אז איך מכינים פסטה מושקעת ללא מאמץ? איך גורמים למי שעובר ליד המחבת לנשנש עוד ועוד ועוד ללא הבחנה? כל התשובות במתכון המהיר הזה.

A
למצרכים:
1 חב פסטה מבושלת ומסוננת לפי הוראות יצרן
1 סלסלה של פטריות שמפניון – לפרוס
1 סלסלה של עגבניות שרי חתוכות לארבע
1 כף שום כתוש
3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמן זית
מלח
להכנה:
1. לחמם מחבת ולהוסיף שמן זית בנדיבות.
2. להוסיף את הפטריות ולטגן אותן עד שמעט יזהיבו.
14695352_10209027895549390_6783020857544842578_n
3. להוסיף את העגבניות שרי ולערבב יחד. לטגן יחד כ- 5 דק. להוסיף מלח ואת השום הכתוש ולטגן יחד עוד מס' דקות עד שהעגבניות יגירו נוזלים אך ישמרו על צורתן.
4. להוסיף את הפסטה ולערבב.
14708184_10209027896109404_1810656926958846479_n
5. לפזר מעל גבינת פרמזן ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כעשרים דקות.
14910393_10209027894309359_5278177200864283258_n
לא תוכלו להפסיק לנשנש