למצרכים:
חצי חבילת פסטה מסוג פטוצי'ני (להכין לפי הוראות יצרן)
3 קישואים (שטופים לא מקולפים) מגורדים על פומפיה
1 בצל קטן קצוץ דק
3 עגבניות חתוכות לקוביות
אורגנו טרי
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
גבינת פרמזן מגורדת
להכנה:
1. לשים במחבת 4 כפות שמן זית ולטגן את הבצל עד שקיפות.
2. להוסיף את הקישוא המגורד ולטגן יחד עד שהקישוא יתרכך מעט.
3. להוסיף את קוביות העגבניות ולטגן יחד.
4. להוסיף פלפל גרוס ומלח וכן את הפסטה מסוננת. לערבב הכל יחד, להוסיף את האורגנו ולערבב.
5. להניח על צלחת הגשה, לפזר מעל מעט פלפל שחור גרוס וגבינת פרמזן מגורדת. לאכול חם ולחלום על איטליה …
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
















