1/2 חב' פסטה צדפים מבושלת לפי הוראות יצרן
1/2 חב' ברוקולי פרחים מיני (מעדנות) חלוט במים – לקיצור זמנים. ניתן גם להשתמש בברוקולי טרי, לבשל פרק זמן ארוך יותר וזה לאחר הפרדה לפרחים קטנים.
6 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
צרור בזיליקום קצוץ
2 כפות נדיבות של מסקרפונה (משק יעקבס – מומלץ ביותר)
מלח
פלפל שחור גרוס עבה
להכנה:
1. לחמם מחבת. להוסיף את השמן זית והשום הכתוש. להוסיף את הפסטה והברוקולי ולערבב בעדינות.
2. להוסיף את המלח, הפלפל והמסרקפונה. לערבב.
3. להוריד מהאש, לפזר מעל עלי בזיליקום ו…..להגיש.
בתיאבון.













