פסטה ברוטב קרם דלעת
המתכון למנה אחת של פסטה. במסעדה מבשלים בלי מתכונים מהודקים, יותר פי העין, בדומה למטבחים הביתיים של פעם, וזה חלק מהקסם של המקום.
המרכיבים:
125-150 גרם פסטה טבעונית (או ניוקי או רביולי טבעוני)
200 גרם דלעת מבושלת לכדי ריכוך
1/4-1/2 כוס חלב קוקוס
1 כפית סילאן
מעט עלי תימין טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
טוחנים יחד את כל מרכיבי הרוטב (פרט לתימין).
מערבבים עם הפסטה (או ניוקי או רביולי), מפזרים תימין טרי ומגישים.

















