וככה מכינים-
פסטה דקה מבושלת לפי ההוראות
לרוטב – בקערה מערבים חצי קילו גבינה ממה שיש בבית קוטג' ישן לבנה בולגרית מה שבא כמות של חצי קילו
,2 ביצים פלפל שחור ומלח.
50 גרם חמאה לפסטה ועוד כף גדושה לטיגון הבצל ברוטב האפונה
לאפונה – בצל גדול קצוץ
שקית אפונה קפואה עדינה
כף אבקת מרק בצל,פלפל שחור ומלחלפי טעם אם צריך
מיכל שמנת מתוקה לבישול 15% שומן
כף סוכר חום .
הרכבת המנה
שמים בסיר 50 גרם חמאה ומכניסים את הפסטה בוחשים בעדינות שתצופה בחמאה מוסיפים את הקערית ומערבבים שיקרש . מזהיבים את התחתית כי היא הטעימה ביותר .
בסיר נפרד מטגנים בצל גדול להזהבה במעט חמאה .
מוסיפים שקית אפונה קפואה אבקת מרק פלפל שחור ומיכל השמנת המתוקה
טועמים ומוסיפים מעט סוכר ומלח מבשלים לפחות רבע שעה.
מגישים בצלחת מהפסטה עם אפונים מעל ומתעלפים .













