פנה קוטה מסוכריות וורטרס בטעם קפוצ'ינו

פנה קוטה וורטרס

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

ללא סוכר זו אני

וורטרס עוד יותר אני ובטעם קפוצ'ינו -כבשתם.

אמא ואני יושבות ומעבירות זמן יחד ושתינו סוכרתיות.

מגיע מארז וורטרס עם שליח לטעימות ואני עפה על המארז הזה (בטח לא על השליח..) .

במארז היתה צנצנת מדהימה,  ישבנו  ותוך כדי שיחה ורכילות קילפנו וקילפנו וזה פשוט משגע שניתן לאכול ממתק טעים כזה כשהוא ללא סוכר .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

עלה בדעתי להפתיע את אימוש עם משהו מתוק ללא סוכר לקחתי שתי אריזות קטנות של קפוצ'ינו ולהלן מה שיצא וזה טעיםםם.

אפשר במקום שמנת רק חלב תבחרו איזה שתרצו אבל אז הטעם גם מושפע .

ל-4 מנות יפות צריך

200 מיל חלב

200 מיל שמנת מתוקה -אפשר שמנת לבישול 15 אחוזי שומן

1 שקיק ג'לטין 18 גרם

2 קופסאות סוכריות וורטרס ללא סוכר יחד זה 84 גרם (הן כבר קלופות מעטיפתן)

1/2 כפית קפה נמס

ממתיק לפי טעם . תטעמו ותוסיפו .לדעתי לא צריך כי זה מתוק מספיק מהסוכריות .

מעט גרגרי קפה נמס טוב לקישוט אפשר קצפת וכל קישוט שבא לכם .

ההכנה –

בסיר מתאים מחממים חלב ושמנת ומביאים לרתיחה

מניחים את סוכריות הוורטרס פנימה ועל אש הכי קטנה ממיסים אותן .

כשנמסו מסירים מהאש ובוחשים פנימה הג'לטין .

ממיסים הכל יחד מוסיפים ממתיק אם צריך .לפי טעם כמובן .

מעבירים לקעריות הגשה ומצננים היטב במקרר לפחות שעתיים .

מפזרים כמה גרגרי קפה לקישוט או קצפת עם שוקולד ללא סוכר מגורר מעל .

 

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

טעים כבר אמרתי . קיץ קר ומותר.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.