מרכיבים:
600 ג’ קמח (2 כוסות + 3 כפות נוספות)
כפית וחצי מלח שטוחה
90 מ”ל שמן (רבע כוס)
220 מ”ל מים פושרים
חצי שקית שמרים טריים
כף סוכר
למילוי הבצל:
4 בצלים חתוכים קטן
קורט מלח
מעט זעתר
4 שיני שום קצוצות גס
פלפל שחור גרוס גס
3 כפות פטרוזיליה קצוצות דק
אופן ההכנה
מחממים מראש מחבת שהיא כלי בית הכרחי עם שמן ומטגנים את הבצל עד לקבלת הזהבה,לאחר מכן
מוסיפים את השום והזעתר וממשיכים בטיגון עד להזהבה מלאה שלוקחת 14 דקות,מערבבים מידי פעם.
מומלץ להעביר בנייר סופג בתום הטיגון.
באמצעות מיקסר ידני מערבבים את הסוכר,מלח והשמרים,מוסיפים את המים והשמן ומערבבים עד לקבלת
תערובת בצק רק.
לשים בקערה ולהתפיח כ 30 דקות.
מרדדים לעלים וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס”מ,מעבירים לתבנית.
מתפיחים במשך חצי ולוחצים עם האצבעות במרכז כל עיגול.
מחממים תנור ל-170 מעלות ומברישים ביצה וממלאים את מרכז העיגול עם מילוי הבצל שלנו.
מכניסים לתנור ואופים במשך 10–15 דקות עד להזהבה,מפזרים מעט פטרוזיליה טרם ההגשה.









