פירורית פאנקו של אסם

בחורה עם מחשב נייד

הילדים שלי מאוד אוהבים שניצלים תעשיתיים מוכנים בגלל הציפוי הפריך שלהם. כמה שלא ניסיתי, לא הצלחתי להגיע לרמת פריכות וציפוי דומה.

 

עכשיו יש פתרון לאמהות כמוני: אסם משדרגת את השניצל ומשיקה לראשונה- פירורית פאנקו. המוצר החדש מאפשר לילדים שלי ליהנות מטעם ייחודי ומרקם קריספי ואוורירי במיוחד של השניצלים.

ניתן לטבול גם פולקס של עוף בפרורית פאנקו ולקבל עוף קריספי וטעים.

פירורית אסם הינה המותג המוביל בקטגוריית פירורי הלחם ומציעה סדרת מוצרים במגוון טעמים: פירורית לבנה, פירורית זהב, פירורית מתובלת, פירורית מחיטה מלאה ופירורית קראנץ'. כעת, משיקה אסם פירורית פאנקו, המתאימה במיוחד לציפוי שניצלים, דגים וירקות במרקם אקסטרה פריך.

ציפוי פאנקו  הפך פופולארי מאד בשנים האחרונות בהמשך לטרנדים מהמטבח האסייתי שהגיעו לארץ, טעמו עדין ומתאים לכל המשפחה. בזכות המרקם הקראנצ'י ניתן להכין שניצלים פריכים במיוחד בטעם ביתי שיגרום לכם להתענג על כל ביס וביס. מומלץ להשתמש בפירורית החדשה גם להכנת סושי בציפוי קריספי ולציפוי ירקות.

הוראות הכנה מאוד פשוטות: טובלים  בכלי עם ביצה טרופה ולאחר מכן בכלי עם פרורי פאנקואסם כך שיתקבל ציפוי אחיד מכל הצדדים.

היות ולא היה ברשותי חזה עוף או הודו להכין, טרם צרפתי מתכון ותמונה ממעשה ידי. מבטיחה לעדכן בהמשך..

 

מחיר לצרכן: 8.5-10₪.

כשרות: בד"צ.