לאחרונה קבלתי להתנסות קמח שמרים של אסם (סקירה כאן) ממנו החלטתי להכין פיצות אישיות ליום הולדת של בתי הבכורה.
אופן הכנה:
3 כוסות קמח שמרים של אוסם
300 מ"ל מיים חמימים
4 כוס שמן זית
כף שטוחה של מלח
קופסת רסק עגבניות
4 גמבות צבעוניות
2 עגבניות
אורגנו
גבינה צהובה
ל-3 כוסות קמח מוסיפים מיים ושמן זית

לשים ידנית כ- 7-5 דקות עד שבצק קצת דביק ורך


מניחים את הבצק לתפוח כשעה עד להכפלת נפח מתחת למגבת או ניילון נצמד
יוצרים כדורים קטנים אותם מרדדים עם מערוך על משטח מקומח

מניחים על נייר אפיה במגשים

מורחים רסק עגבניות על פיצות אישיות

חותכים גמבות ועגבניות ומניחים על כל פיצה:

מפזרים אורגנו
מפזרים גבינה צהובה מגורדת

אופים בתנור כ15 דקות












