פילה דג בס בטוסקנה

בחורה עם מחשב נייד

 

 

דג בס בטוסקנה  חמאה ולימון

לפעמים אין זמן רב אבל עדיין בא משהו חם וריחני שמצרכיו בבית בנמצא ,

 

קל הכנה ,מהיר ובחמישה מצרכים ותו לא…

 

כמה פשוט ככה טעים .

 

 

המצרכים שלנו  הם

 

פילה דגי בס קפוא שנמכרים בכל מרכול במחירים סבירים בהחלט

 

1 ביצה

 

 200 גרם פירורי לחם טובים

 

1 -2 כפיות תבלין טוסקנה

 

חמאה או שמן לטיגון

 

 

מפשירים את הדג ומנגבים היטב

 

טורפים היטב את הביצה עם מעט מים (כף או שתיים)

 

את תבלין הטוסקנה מערבבים עם פירורי הלחם שלנו

 

 

מחממים את השומן לטיגון ואם זו חמאה בחום נמוך שלא תישרף לנו

 

 

טובלים את הדגים בביצה הטרופה ומיד לפירורי הלחם המתובלים

 

אין צורך במלח כי תבלין הטוסקנה מכיל מלח .

 

 

מניחים בשומן החם שבמחבת מטגנים להזהבה  משני הצדדים

 

מספיגים על נייר סופג.

 

 

מגישים עם לימון טרי ומתענגים .

 

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.