פטריות ממולאות -בקלי קלות

היום זה יום " מה יש במקרר" ,רוצה אוכל קל הכנה ולא כבד, תיהנו מטעמים נהדרים.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

4 פטריות גדולות -פורטבלו- לא לזרוק את רגלי הפטריות

4 פטריות שמפניון- לא לזרוק את רגלי הפטריות

1 בצל גדול- חתוך ופרוס

פלפל שחור, מלח

1/4 כפית כמון,

1/4 כפית פפריקה

1 כף מלאה של חרדל

4 שיני שום פרוסים

1 כף שמן זית

1/2 כוס יין לבן

מעט שמיר

100 ג' גבינה מגוררת- לא חובה

הכנה:

לחמם מחבת,

לשמן

להוסיף את הבצל הפרוס

את רגלי הפטריות לחתוך קצוץ ולהוסיף למחבת

להוסיף שום ותבלינים ולערבב היטב.

למלא את הפטריות ולהחזירן למחבת.

מי שאוהב -אפשר להניח מעל התערובת חופן של גבינה צהובה מגוררת ( פרמז'ן יוצא שוס)

פטריות ממולאות

להוסיף את היין ,להביא לרתיחה  ולהחליש להבה ולכסות במכסה .

15 דק ולטרוף.

בהגשה אפשר לפזר מעל שמיר