חומרים:
4 פטריות גדולות -פורטבלו- לא לזרוק את רגלי הפטריות
4 פטריות שמפניון- לא לזרוק את רגלי הפטריות
1 בצל גדול- חתוך ופרוס
פלפל שחור, מלח
1/4 כפית כמון,
1/4 כפית פפריקה
1 כף מלאה של חרדל
4 שיני שום פרוסים
1 כף שמן זית
1/2 כוס יין לבן
מעט שמיר
100 ג' גבינה מגוררת- לא חובה
הכנה:
לחמם מחבת,
לשמן
להוסיף את הבצל הפרוס
את רגלי הפטריות לחתוך קצוץ ולהוסיף למחבת
להוסיף שום ותבלינים ולערבב היטב.
למלא את הפטריות ולהחזירן למחבת.
מי שאוהב -אפשר להניח מעל התערובת חופן של גבינה צהובה מגוררת ( פרמז'ן יוצא שוס)
להוסיף את היין ,להביא לרתיחה ולהחליש להבה ולכסות במכסה .
15 דק ולטרוף.
בהגשה אפשר לפזר מעל שמיר













