חומרים:
1 ק"ג קמח ללא גלוטן (איטלקי)
50 גר' סוכר
50 גר' שמרים טריים
750 מ"ל מים פושרים
20 גר' מלח
150 מ"ל שמן זית
חופן גבעולי רוזמרין
הכנה:
במיקסר עם וו לישה מערבלים -קמח,סוכר ושמרים,במהירות נמוכה.
להוסיף את המים וללוש 5 דק'.
להוסיף שמן זית והמלח וללוש עוד 5 דק'.
מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה.
מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשחים בעזרת הידיים לעובי של
1 סמ'. בעזרת כריות האצבעות ליצור גומות בלחיצות עדינות.
להזליף שמן זית
לפזר מעלה את עלי הרוזמרין
ומעל מלח גס.
להתפיח 30 דקות.













