באחד האמשים בא אלי שמשון הפרחח הזה ואומר לי "אני רוצה להכין מקרוני אנד צ'יז" ככה במבטא הקנדי המהמם שלו "אבל לא מהמתכון שלך".
תיכף ומייד לקחתי את עצמי בידיים כי לרגע רציתי להיעלב. טוב שהסופי הבוגרת שבי (שלום. קוראים לי סופי) מייד השתלטה על העניינים ואמרה בקול בוגר, שקול וסמכותי "בטח חמוד, תעשה מחקר באינטרנט ותסדר לך מתכון משלך". כי כזו אני, אימא מעצימה שעל הדרך מעבירה שיעור במחקר אינטרנטי, חשיבה ביקורתית ויצירתיות תוך כדי זה שהיא בכלל לא נעלבת שהילד רצה לבשל ממתכון אחר כי את שלך הוא לא הכי אוהב עם כל החרדל והטלהעמק והשטויות.
הכין. שיכלל. הכין שוב.
יצא טעים. מאוד. לאמשקרת לכם.
"אימא, תעלי את זה לבלוג" הוא אומר לי פתאום. אהה! עכשיו זו כבר חתירה תחת סמכותי. ומה עושים במקרה כזה? נכון! אומרים לילד "תכתוב ותשלח לי, אני אעלה את זה לבלוג". אימא מעצימה, אמרתי לכם. בחיי שמגיעה לי מדליה. מה אעשה שהוא ילד עצום, והוא באמת כתב ושלח לי. אז קבלו באהבה את פוסט האורח של היום, פרי עטו ופיתוחו של בכורי שמשון, בן רבע לעשר:
המתכון של הילד למקרוני אנד צ'יז מעולים
פעם אחת כשאמא לא היתה בבית ואף אחד לא ידע בעל-פה את המתכון למקרוני וגבינה חשבתי "אולי אני אוכל להכין מתכון בעצמי?" אז התחלתי לחפש בגוגל מתכונים. הוא הציע כל מיני מתכונים אבל אף אחד לא עינין אותי אז חיברתי כמה מתכונים והנה המתכון שיצא:
1 שופכים קצת מים אל תוך הסיר
2 מודדים פסטה בכוסות: כמיספר הסועדים +כוס אחת
3 מודדים חלב בכוסות: כמיספר הסועדים (הערת האם: מרטיבים את הסיר במים כדי שהחלב לא ידבק. שמים בסיר את הפסטה והחלב לפי מה שהילד כתב)
4 מדליקים על אש נמוכה ומחכים רבע שעה (הערת האם: תוסיפו קצת מלח לפי הטעם)

5 מודדים גבינה בכוסות: מיספר הסועדים לחלק ל-2
6 מפזרים את הגבינה בוחשים קצת מחכים קצת ובתאבון

…
תשמעו, אני אימא גאה.
ככה הוא הגיש לי את זה לשולחן:

יצא טעים. חברות כבר כותבות אלי לשאול מה בדיוק המתכון של הילד. תנסו גם!
זה הכל הפעם. תיכף החופש ייגמר, אל תקפצו עדיין מהחלון. נשיקות עם רוז’ מגברת הבלים!
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
♥ הי! אהבתן מה שקראתן? אתן מוזמנות לעקוב אחריי באופן קבוע, בכפתור “עקוב אחרי” כאן למעלה או בדף הפייסבוק שלי גברת הבלים ♥
♥ רגע! ידעתן שיש לי ערוץ יוטיוב? מה דעתכן להירשם לערוץ שלי ביוטיוב? ♥












