למצרכים:
6 תירסים טריים (חשוב לטעם)
50 גרם חמאה
2.5 כוסות חלב
1 כף מלח
פרמזן לבזיקה מעל
להכנה:
1. להוריד בעזרת סכין את הגרעינים מקלחי התירס.
בסיר שטוח לשים את החלב ולחמם עד רתיחה. להוסיף את החמאה עד שתימס.
להוסיף לסיר את גרעיני התירס לסיר
לבשל תוך כדי בחישה רבע שעה.
בעזרת מוט מעיכה למעוך מעט (אבל ממש ממש מעט) את הגרעינים, להוסיף עוד חצי כוס חלב ולבשל עוד 5 דקות.
להעביר לצלחת הגשה, לפזר פרמזן מגורד ו…….לאכול לאט לאט ולהתענג על כל ביס 🙂
אהבתם את המתכון? עשו לייק
ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

















