חומרים:
2 חבילות עוגיות חמאה ללא גלוטן
4 בננות בשלות
2 מכלים שמנת מתוקה
1 מכל גבינת נפולאון טבעי (250 גר')
1 פחית חלב מרוכז
150 גר' אבקת פודינג וניל
2 כוסות חלב
1 כוס אבקת סוכר
הכנה:
1. להקציף שמנת מתוקה + 1/2 כוס אבקת סוכר
2. להקציף גבינה + חלב מרוכז להוסיף בהדרגה את אבקת פודינג וניל והחלב
3. את השמנת המתוקה להוסיף לתערובת הגבינה בקיפולים עדינים.
הרכבה:
כלי זכוכית עם דפנות גבוהות
לסדר את העוגיות בתחתית
להעביר 1/3 מתערובת הקרם
לחתוך בננות ולסדר,
שוב,
עוגיות קרם ובננות
זהו,
לשמור במקרר ( שעתיים)עד הגשה.
תיהנו תיהנו = מעדן














