חומרים:
1 כוס חומוס מבושל
1 כוס אפונה ירוקה
2 כוסות ברוקולי
1 כוס כרובית
4 תפוחי אדמה
1/2 מכל מי קוקוס
תבלינים: כורכום, פלפל שחור. מלח, צ'ילי חריף, קארי ומעט קינמון
מעט שמן זית
1 בצל לתוך לקוביות
4 שיני שום כתושים
הכנה:
לחמם מעט שמן זית בסיר, להוסיף את הבצל והשום ולאדות מעט,
להוסיף את כל הירקות ( לא כולל תפוחי אדמה ), מי הקוקוס והתבלינים, להביא לרתיחה ולהקטין להבה ולבשל 1/2 שעה.
בסיר נוסף לבשל תפוחי אדמה קלופים עד ריכוך- הקיצקצ להכין פירה
כשתערובת הירקות סמיכה להעביר לתבנית קפיצית, ומעל לפזר את הפירה, אפשר לפזר מעט בצל מטוגן מעלה.
להכניס לתנור מחומם מראש 170 מעלות ולאפות 30 דק'.
תיהנו.












