פאי רועים בתוספת חצילים וקישואים

פאי רועים תמיד מתקבל באהבה אצלנו והפעם בתוספת חצילים וקישואים אפויים.
מנה מכובדת ויפיפייה .

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:
1 ק"ג בשר   טחון טרי

 1 ח פאי רועים משודרגבילת תפוחי   אדמה לבנים
כמון,   כורכום, פלפל שחור מלח, א. מרק בצל
100 גר' חמאה   מלוחה
100 גר' גבינת   פרמז'נו
1/2 כוס חלב
חופן חמוציות   ללא סוכר
1 חבילת ערמונים   בוואקום- לחצות

  חציל קלוף ופרוס (2 סמ')

  2 קישואים ,קלופים ופרוסים

הכנה:
לקלוף ולחתוך   ולבשל את תפוחי אדמה עד שיהיו רכים מאוד- למעוך להוסיף את החמאה + 1/2 כוס   חלב. ולקרר
במחבת לטגן (ללא   שמן) ולפורר את הבשר, להוסיף
1/2 כפת כמון,1/2   כפית כורכום וכו' לפי הטעם של כל אחד
להעביר לקערה .

את החצילים והקישואים להכניס לתנור ל 30 דק'

הרכבה:
בתבנית משומנת    לסדר את הבשר  בתחתית התבנית ולהדק
לפזר ערמונים   חצויים
לסדר את החצילים

  לסדר את הקישואים מעל החצילים.

 לפירה   להוסיף חופן של חמוציות ( ללא סוכר) לערבב ולהניח על   הבשר.
לסדר בעזרת סכין   את החלק העליון שהיה חלק
ומעלה לפזר את   הגבינה המגורדת..
לתנור עד   שמזהיב… בתיאבון