תבנית פאי 26-24
תנור ל170 מעלות
חומרים לבצק:
כוס ו1/2 קמח ללא גלוטן
1 כפית סוכר חום
1 כפית מלח
100 גר' חמאה בטמפרטורת החדר.
מלית:
1 כף חמאה
1/2 ק"ג בצל קלוף ופרוס
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף סוכר
1 כפית מלח
2 ביצים
1/2 כוס גבינה צהובה עדיף קשקשבל
1/2 שמנת מתוקה לבישול
הכנה:
לערבב את כל חומרי הבצק יחד ולשטח בתבנית פאי 26-24.
להכניס למקרר ל1/2 שעה ,
לאפות אפייה עיוורת 10 דק'- כדאי לחורר את הבצק בעזרת מזלג.
מלית-
לאדות את הבצל 5 דק' , להוסיף את כל התוספות לפי הסדר הכתוב מעלה- ללא הביצים,
לחכות שהתערובת מתקררת מעט ואז להוסיף את הביצים.
לשטח את המלית על הבצק ולהכניס שוב לתנור עד שמזהיב יפה.
תיהנו.












